Support » Plugin: Rate my Post - WP Post Rating » Average rating bug for all posts after update

  • Resolved Rafalor

    (@rafalor)


    Hi there, after i just updated the plugin, all gone wrong here. All posts now are now showing 2 votes 1,5 of 5. That was bad.

    I tryied to deactivate and activate again the plugin, i cleared all caches, but the problem remains.

    In the stats is possibile to see the votes ok, but in the posts the thing is really bad

    ALL POSTS are with this.

    You know how can i fix this now? And can i never update the plugin again?

    • This topic was modified 1 month ago by Rafalor.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Blaz K.

    (@blazk)

    That sounds odd, can you share the link to your website? What about the post editor? Are the votes there correct? I mean the stats section grabs the votes the same way as the frontend.

    Blaz

    Rafalor

    (@rafalor)

    Yes the votes are there in the post editor.

    This post rigth here it have’s 5 vote’s and an average of 4.4, but it show’s 1.5 of 2 (like the 100% of the posts now)

    https://www.baixesoft.com/download/bematool

    And also it reseted some of the apperance of the stars

    • This reply was modified 1 month ago by Rafalor.
    Plugin Author Blaz K.

    (@blazk)

    This seems a caching issue – enable ajax load results in the advanced settings. Which caching plugin are you using?

    Blaz

    Rafalor

    (@rafalor)

    Yes that fixed, thank you very much. I’m using WP Rocket, https://wp-rocket.me/

    Just reseted the apperance, that now i will need to work in…

    Again, thank you very very much!

    • This reply was modified 1 month ago by Rafalor.
    Plugin Author Blaz K.

    (@blazk)

    Are you using anything else besides WP Rocket? I did test with wp rocket yesterday and it worked well. I’ll double check this.

    Blaz

    Rafalor

    (@rafalor)

    The only thing i can tell you is that the author (tagDIV) of this theme (NEWSPAPPER) did some custom job by placing the stars in that position using an custom template for the posts.

    I’m also using cloudflare. that is it.

    With this AJAX option actiavted, the major problem is gone.

    • This reply was modified 1 month ago by Rafalor.
    • This reply was modified 1 month ago by Rafalor.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.