• Resolved arielwaks

    (@arielwaks)


    Hi i have an issue in available variables in the lates update.
    1. I copied the {customer_first_name} in the email content but the result is the same, instead of displaying customer email it displayed same result in the content email which is the {customer_first_name} . Do you have any ideas on how to solve this?

    2. Is there a way to change the table header name address to Pick up address?

    Hope to get a reply soon. Thank you.. Btw this plugin is awesome.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Zorem

    (@zorem)

    Hi,

    1. I could not replicate this issue, the available variables display correct on my end. I checked all of the variables in the Email content with the cuztomizer.
    Make sure you use order with this data in the “Preview order”

    2. We will add this option in the next version, meanwhile if you need an immediate changes, I assume you use English, you can use loco translations to “Translate” the english translation from “Address” to “Pick up Address”

    Thread Starter arielwaks

    (@arielwaks)

    Another question sir.. Is there a php minimum version required in this plugin?

    Plugin Author Zorem

    (@zorem)

    Yes, we recommend PHP version 7.0 or higher

    Thread Starter arielwaks

    (@arielwaks)

    Oh.. I see.. Maybe some of the codes is not working it’s because my php version in my domian is not 7.0.

    Plugin Author Zorem

    (@zorem)

    Which version you use?

    Plugin Author Zorem

    (@zorem)

    i would recommend that you upgrade to 7.0 since also WooCommerce require 7 and and higher
    Thanks

    Thread Starter arielwaks

    (@arielwaks)

    Php version 5.4.. Anyway thank you.

    I’m having this exact same problem. {customer_name} , {customer_first_name} , {Customer_last_name} simply do not work in the emails. I’m running PHP 7.3.

    Is it possible you can have a look to see what I’m doing wrong, maybe?

    Thanks kindly.

    • This reply was modified 3 years, 10 months ago by arkansasben.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Available variables not displaying value’ is closed to new replies.