WordPress.org

Forums

Fast Secure Contact Form
[resolved] Autoresponder, a blank value instead of "[ex_fieldn]" (5 posts)

  1. m1546
    Member
    Posted 3 years ago #

    Is it possible to get a blank value instead of "[ex_fieldn]" in Autoreponder mail when no for data is entered for that extra field?

    For example:
    I have put this piece of code in Autoreponder message:
    Label-of-the-field7: [ex_field7].

    If data is entered then Autoresponder message is: Label-of-the-field7: data7,
    and if no data is entered then a message is: Label-of-the-field7:[ex_field7].

    But, in the latter case it would be better the string "[ex_field7]" isn't displayed, but a blank.

  2. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    This is fixed for the soon to be released update. Thanks for reporting it. Mike

  3. m1546
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you.

  4. m1546
    Member
    Posted 3 years ago #

    It seems that the problem still exists.

    I have the latest version installed (3.0.2), as well WP 3.1.2., but users still get text "[ex_fieldn]" in Autoresponder mail when no data is entered for that extra field in the form.

  5. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    You are correct, my "fix' did not fix it. So I just made and tested a new fix. It works.
    Here is how to install it while version 3.0.3 is not out yet.
    http://www.fastsecurecontactform.com/update-to-the-latest

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Fast Secure Contact Form
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic