Support » Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster » autopost twitter – not attaching images

  • sumoyoshi

    (@singlemanstravel)


    so have previously had this working fine on another site. my new site will post the new blog post automatically just fine with image and all.

    However the scheduled reposts of older articles posts the text and link only. no image. even though it’s ticked “use image”

    when I open these old posts if i go down to the SNAP section at the bottom of the edit screen I see “use image” is unticked. I can tick it, press manually post to twitter… and it works.

    is there a way to set SNAP to set this as default to post images? its useless if it wont post images of old posts in the schedule

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    What version of the plugin are you using?

    sumoyoshi

    (@singlemanstravel)

    Version 3.8.7

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    Version 3.8.7 has this message when you setup “reposting of the old posts”.

    Please note: This feature is depreciated, no longer supported and will be replaced with something much better in the upcoming SNAP Version 4

    I understand that this feature is provided “as is” with <b>no support</b> and might not work correctly.

    We are sorry, but what you described is one of the bugs that is not fixable in the version 3 and one of the reasons why this feature is provided “as is” and not supported.

    Version 4 has none of such issues.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘autopost twitter – not attaching images’ is closed to new replies.