Support » Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster » Autopost Delay not working

  • Hi,

    as a paying PRO user I created 10 days ago a ticket on your site (#NXS313770) but never got any response. On this support page I see similar issues, herwith ours:

    To solve this issue:

    PS 2: (This is also not exactly related to SNAP, but related to the sharing issue.). When SNAP autoposts the new WordPress post image and info is incorrect, but when shared manually later everything is fine.

    SNAP autoposts as soon as WordPress post becomes published. Technically speaking SNAP is hooked to post_status_change event. Some WordPress themes and plugins are hooked to events that happened later than post_status_change. It could lead to the situation when your plugin that generates OG tags is not executed yet at the time of autoposting. As the result OG tags are not there yet, and Facebook is getting incorrect info. Please try to set an autoposting delay, adjust or try to change your SEO, cache and/or metatags plugins

    I tried to set an autoposting delay of 2 minutes only for Facebookbut since then all postings do work except Facebook:

    [2018-01-22 10:30:12] [User ID:2] – [Posted] [Twitter *** – OK – Message Posted *** | Post Link
    [2018-01-22 10:30:07] [User ID:2] – [Posted] [Instagram – Instagram] – OK – Message Posted *** | Post Link
    [2018-01-22 10:30:02] [User ID:2] – [Posted] [Google+ – Google+] – OK – Message Posted *** | Post Link
    [2018-01-22 10:29:49] [User ID:2] – [Scheduled] [Facebook (***)] – Scheduled for 2018-01-22 10:31:49) PostID:(60705)
    [2018-01-22 10:29:49] [User ID:2] – [Delayed] [Facebook (***)] – Post has been delayed for 120 Seconds ( 2 Minutes)
    [2018-01-22 10:29:49] [User ID:2] – [Start =- ] – ——=========#### NEW AUTO-POST REQUEST ####=========—— PostID:(60705) Automated

    The Schedule for the 2 minutes later Facebook autoposting is never executed.

    Of course I checked the forums and FAQ’s, the WP-CRON is working, what can we do to make sure the delayed autoposting is working?

    Today there was an update of the plugin, it still doesn’t work, and I discovered errors in the log file:

    Backend log: PHP Warning: A non-numeric value encountered in /home/***/domains/***.**/public_html/wp-content/plugins/nxs-snap-pro-upgrade/nxs-snap-pro-upgrade.php(38) : eval()’d code on line 47\n

    Summarized: autopost does work but autopost delay not.

    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by imc67.
    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by imc67.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    What is your API version?

    API: API v.4.1.1 Subscription: Active; Next renewal date: October 27, 2019

    Any news? Ticket on your support site for paying customers is also still open/unanswered.

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    as a paying PRO user

    As a paying PRO user the author @nextscripts needs to have let you know that you cannot be supported here.

    For pro or commercial product support please contact the author directly on their site.

    As the author is aware, commercial products are not supported in these forums. As you are their customer I am sure they will have no problem supporting you there.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Autopost Delay not working’ is closed to new replies.