WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Auto-slide feature has stopped working

[Resolved] Auto-slide feature has stopped working

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • josephmiddleton
    Member

    @josephmiddleton

    Greetings, after working with IE and fixing the upgrade plugins, i thought to myself I better check with Firefox. Which I did and this wonderful plugin was misbehaving. It was refreshing itself at a phenomenal speed so I had to deactivate it. Could someone please assist me with this so I can get it back up and running. It’s not doing it in IE8.

    Thank you

    Joseph…

    Hudsonworks
    Member

    @hudsonworks

    Hi,
    I love this plugin, but it appears that i’m having similar problems here. The auto scroll would be an awesome option, but it appears to not be working. I’ve also followed the FAQ, but often my RSS feed isn’t able to be displayed. I don’t have this problem with other widgets, just this one.
    It’s too bad too, because if it worked, this would be the nicest plugin available.

    Also grateful for any help.

    -H
    http://www.alchemyondemand.com

    Thanks!

    Has anyone gotten the autoslide to work? I too am having problems with it.

    Plugin Author Geoffrey Crofte
    Participant

    @creativejuiz

    Hi everyone,

    Could you give me more informations about your installation (WordPress version, jQuery version, theme installed, etc.)?

    Thank you.
    G.

    Hudsonworks
    Member

    @hudsonworks

    I use it on WordPress with the Shapeshifter2 theme via MDNW.

    Thanks, G!

    Plugin Author Geoffrey Crofte
    Participant

    @creativejuiz

    Hi,

    Sorry but your theme use too many JS scripts. (19)
    I can’t debug it without installing a local test. (and i’m not ready to pay to do debug :p)

    Thank you.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Auto-slide feature has stopped working’ is closed to new replies.