WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Auto posts option seems half active

Auto posts option seems half active

  • Hi,

    I have not activated the “Auto posts” option, but the plugin (version 1.8.1) still adds related posts automatically. The list contains one post that has been added manually, and another one that must have been added automatically. However, if I enable the “Auto posts” option, many more posts are added automatically, so the option seems to work partially.

    Is this a bug? Am I doing something wrong?
    TiKu

    https://wordpress.org/plugins/baw-manual-related-posts/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Julio Potier

    @juliobox

    hello

    in this new version you got a double relation side now.
    Explanation :

    Post A
    Post B
    Post C

    On the A, you manually add B for a relation.
    On the B, you manually add C for a relation.

    Now when you visit B, you got C (you set it) and A (because A is related to B), this is auotmatic and, i think, more logical

    isn’t it?

    Not really. I can follow your argumentation, but it also means that older posts will reference newer posts. If you use the plugin to reference older posts to the same topic, it isn’t logical that there are also references to newer posts.
    I think this feature should be optional. Also I wouldn’t expect such an automatism if the plugin is called “MANUAL related posts” and automatic references have been disabled in the options.

    Regards
    TiKu

    Plugin Author Julio Potier

    @juliobox

    okay, you’re the second person asking for this to be an option, i’ll do so 🙂

    Thanks Julio, this would be great. Do you already know when we can expect a new release? Currently I’m waiting with the upgrade to WordPress 3.9.x because of your plugin.

    Hey Julio,

    Thanks for the great plugin but I have to second TiKu, the automation just makes what was once a manual related posts plugin just another related posts plugin.

    Please return the option of whether auto linking should be on or not. I had to revert to an older version to avoid this.

    Thank you

    TiKu, if you want to disable this find function bawmrp_get_related_posts and comment this code:

    $ids_bonus = $wpdb->get_row( "SELECT group_concat(post_id) as ids FROM $wpdb->postmeta WHERE post_id != {$post_id} AND meta_key='_yyarpp' AND concat(',',meta_value,',') LIKE '%,{$post_id},%'" );
    	if ( ! is_admin() && reset( $ids_bonus ) ) {
    		if ( ! is_array( $ids ) ) {
    			$ids .= ',' . reset( $ids_bonus );
    		}else{
    			$ids[] = reset( $ids_bonus );
    		}
    	}

    perswm, thank you so much! It works like a charm!

    perswm, THANKS a lot!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Auto posts option seems half active’ is closed to new replies.