WordPress.org

Forums

Automatic Post Tagger
[resolved] Auto Post Tagger No Longer Works With WPMU? (6 posts)

  1. trbrack
    Member
    Posted 1 year ago #

    It seems like the plugin isn't working with wpmu any longer. All my new posts aren't getting tagged upon posting. I also run it manually and it doesn't tag my posts that way either. Anyone else have this problem?

    http://wordpress.org/plugins/automatic-post-tagger/

  2. Devtard
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I am sorry to hear that, but I actually haven't tested any versions of the plugin on WPMU (because I don't use it). Which APT version are you using that doesn't work? Do older versions (<1.5) work or not?

    (The version of your WPMU would help as well.)

  3. trbrack
    Member
    Posted 1 year ago #

    The older versions worked perfectly. I'm currently running wpmu 3.6.1. Maybe it was an update with wordpress and not your plugin but it was working great.

    Do you have an older version I could test?

    Thanks

  4. Devtard
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

  5. trbrack
    Member
    Posted 1 year ago #

    oh great thanks very much. I'll see if its wpmu or recent edits to the plugin.

  6. trbrack
    Member
    Posted 1 year ago #

    I uploaded the older version and it works! Thanks for giving me the older version.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Automatic Post Tagger
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags