Support » Plugin: Amazon Auto Links - Amazon Associates Affiliate Plugin » Authentification failed (401)

  • Resolved SuzuKube

    (@suzukube)


    Hello 🙂 !

    Since some days, my Amazon Auto Links can’t connect. It’s strange because the Scratchpad is working…

    In my log, I have that errors :

    2020-07-15 21:33:52 https://webservices.amazon.fr/paapi5/searchitems AAL_8935cd3280cae84ce3bcd51c04e84d22
    https://otakugame.fr/wrc-revient-en-septembre-2019-avec-wrc-8-sur-ps4-xbox-one-pc-et-nintendo-switch/
    401: Unauthorized InvalidSignature: The request has not been correctly signed. If you are using an AWS SDK, requests are signed for you automatically; otherwise, go to https://webservices.amazon.fr/paapi5/documentation/sending-request.html#signing.
    2020-07-15 21:36:12 https://webservices.amazon.fr/paapi5/searchitems AAL_497779de534ad6f4207b41455115874c
    https://otakugame.fr/?debug=0
    401: Unauthorized InvalidSignature: The request has not been correctly signed. If you are using an AWS SDK, requests are signed for you automatically; otherwise, go to https://webservices.amazon.fr/paapi5/documentation/sending-request.html#signing.
    2020-07-15 21:36:53 https://webservices.amazon.fr/paapi5/searchitems AAL_12ddcd3ad8cddcb05252819989144b8f
    https://otakugame.fr/promo-the-evil-within-a-24e90-ff-type-0-hd-a-41e69-ps4xbox-one/

    It’s talking about signing the request… But I can’t see how to do that, it seems to be included in the plugins ^^’ !

    Perhaps It’s because I have the pro version in 3.5.0 ? I will send and email too ^^’ !

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author miunosoft

    (@miunosoft)

    Hi SuzuKube,

    I’ve responded to your email as your are Pro user. Let’s continue there.

    Thank you!

    It works on a test server – so I’m assuming the problem is from my installation… I have to find what is wrong ^^ ! The wrong time on the server can do that kind of stuff… I’m still investigating ^^ !

    Hello my friend !

    Really sorry to have disturbed you. The problem came from WPBruiser ! It’s altering the request, I don’t really know why. So if someone as the same problem one day, it could be because of a Firewall, the date / time or something linked to security – it’s a certificate problem.

    Have a nice day 😀 ! I have to configure all again T_T because I resetted all thinking it would work :p !

    Plugin Author miunosoft

    (@miunosoft)

    Glad you sorted it out!

    Have a great day.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.