Support » Plugin: WPSiteSync for Content » Authentication – red x beside password and "No authentication Token found "

  • Hi,

    I install the plugin both site (local and live). I activate both.
    I put the informations of LIVE site in LOCAL site plugin configuration.

    First: they return me a X red in password.

    And when I try sync the give me the message
    “No authentication Token found for this Target.””

    Can someone helpme?

    https://wordpress.org/plugins/wpsitesynccontent/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author ServerPress

    (@serverpress)

    Hello carreiro,

    Are you using WPEngine as the target?

    Does the target have the permalinks set to anything but the “Plain”?

    Hi I also have this issue. Any resolution?

    @meelos: This is not your topic. If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

    Plugin Author ServerPress

    (@serverpress)

    Hello carreiro,

    Please download or upgrade to the just released version 1.0. This should resolve any issues.

    If this resolves your issue please mark this ticket as ‘Resolved’.

    Plugin Author ServerPress

    (@serverpress)

    Hello carreiro, meelos, esmi,

    We’ve recently released WPSiteSync 1.2.2. Besides several enhancements, we’ve also addressed some issues from the previous version. We’d like to invite you to update your copy and let us know if it has fixed the issues you are having by marking this thread as “Resolved”.

    By the way we just released Bulk Actions! You can check it out at http://wpsitesync.com

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Authentication – red x beside password and "No authentication Token found "’ is closed to new replies.