Support » Plugin: Woo Auction Software: WordPress Auction Plugin » Auction emails not sending

  • Resolved Jacob Schwartz

    (@mightyturtle)


    Hi,

    This plugin creates some new email notification types – auction start, end, win and outbid. However, when enabled, we are not getting (or seeing email logs for) these emails in our testing.

    We also notice that the Auction Win and Auction End email recipients seem to be static settings (defaulting to the site admin), rather than set to go to the customer. It seems like those emails should go to the customer.

    Please help!

    Thanks,

    Jacob

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author WPeka

    (@wpeka-club)

    Hi,

    Thanks for contacting us.

    Could you please verify once whether the emails are configured properly.

    Also, the Auction win and end emails are sent to the customers along with the option for to be sent to the admin.

    Let me know if I have missed something.

    Thanks
    Dhananjay M.

    Thread Starter Jacob Schwartz

    (@mightyturtle)

    Email sending is configured properly on the site – we have both an email sending service that tracks all sends, and an email log plugin installed.

    Did you mean something else about the emails being configured correctly? I don’t see any error messages when I save the email settings for each email, and each is enabled.

    In our testing, we have not seen those emails go out for either the customer or an admin.

    Plugin Author WPeka

    (@wpeka-club)

    Hi,

    Sorry for delay in response.

    We have tested the functionality on our local test server, and found to be working correctly.

    Could you please share screens reference of the settings configured for the plugin emails.

    Thanks
    Dhananjay M.

    Thread Starter Jacob Schwartz

    (@mightyturtle)

    Here’s a screenshot of the settings for one of the emails that did not send:
    https://drive.google.com/file/d/1V3Hxf4zpy4kr17TZd2TJxQonpueo0wK6/view?usp=sharing

    BTW, when I added $this->customer_email = true; to the constructor of WC_Auction_Software_End, I got an email to send.

    Thread Starter Jacob Schwartz

    (@mightyturtle)

    And to clarify, the redacted part of that screenshot is a field without a value – but it shows the site admin’s email address as a placeholder.

    Plugin Author WPeka

    (@wpeka-club)

    Hi,

    Thanks for your reply.

    I will check the code for the issue again and let you know.

    Thanks
    Dhananjay M.

    Plugin Author WPeka

    (@wpeka-club)

    Hi,

    Sorry for delay in response.

    We have tested the plugin code and functionality, and found to be working fine.

    Let me know if you are still facing the same issue.

    Thanks
    Dhananjay M.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.