WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] attributes not working after update

[Resolved] attributes not working after update

  • I’ve just applied the latest update to woocommerce and now the attributes on the product pages are not working, the label for the drop downs have pa_ in front of them now and the drop down list doesn’t work.

    I have tried everything to rectify the problem but have failed.

    Can you suggest anything to fix this as I have had to change the products back to simple so all works, but customers can’t choose options now..

    Help please.. Urgent!!!!

    http://wordpress.org/plugins/woocommerce/

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • It’s the update. I regret installing it. I have opened a support ticket for this.

    Hey

    i have the same issue .. any luck ??

    Thats strange. I’ve also just updated but it works for me! Perhaps there’s a conflict with some plugin?

    i have deactivated all plugins and set the theme to twenty third , and i checked it’s still giving me the same issue ..

    I wonder if anyone is brave enough to reload/install the previous version. I may have to try it soon.

    I deactivated all of my plugins also (except login lockdown and wp maintenance) and set theme to twenty third, and it’s still giving me the problem.

    I also deleted my cache and tried again but no luck there.

    $terms = get_terms( $name, $args );
    
    									foreach ( $terms as $term ) {
    										if ( ! in_array( $term->slug, $options ) )
    											continue;
    
    										echo '<option value="' . esc_attr( $term->slug ) . '" ' . selected( $selected_value, $term->slug, false ) . '>' . apply_filters( 'woocommerce_variation_option_name', $term->name ) . '</option>';
    									}
    								} else {
    
    									foreach ( $options as $option ) {
    										echo '<option value="' . esc_attr( sanitize_title( $option ) ) . '" ' . selected( sanitize_title( $selected_value ), sanitize_title( $option ), false ) . '>' . esc_html( apply_filters( 'woocommerce_variation_option_name', $option ) ) . '</option>';

    if ( ! in_array( $term->slug, $options ) ) << this line have error if anyone can fix it ?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    People: As per the Forum Welcome, please post your own topic.

    Same Here

    I see this too. In fact it is the variations and not the attributes that generates the “pa_” and the variations button doesn’t show any variations. No prices or anything…
    Customers can’t choose anything to buy 🙁

    I went back to previous version – cannot use this before a fix has been applied.

    Hope you will update soon 🙂

    This goes for me too (and it looks like rest of the world using Woo Commerce. Please give another update quickly! I have pa_ in front of all of my attributes.

    Thanks!

    Plugin Author Mike Jolley

    @mikejolley

    Hi,

    It seems there were some merge errors in the 2.0.15 release which caused categories and attribute labels to be hidden. We’ve resolved this and pushed out 2.0.16 to resolve these issues.

    Please update to 2.0.16 to fix the category/attribute display issues. Apologies for any inconvenience caused.

    http://wordpress.org/plugins/woocommerce/changelog/

    If you still have problems, please explain what you are seeing with screenshots.

    Thanks!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘[Resolved] attributes not working after update’ is closed to new replies.