WordPress.org

Forums

GD bbPress Attachments
[resolved] Attachments not uploading (16 posts)

  1. cameliafr
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I'm using bbpress forum for my website http://www.wha2wear.com/forum/
    I've installed the attachments plug in but when I upload a photo and click submit the photo does not upload and doesn't appear in the post.
    When I try to attach to photos if I click add another file it simply jumps to the top of the page.
    I'm using this theme: http://wptheme.org/flozo-wordpress-theme/

    Do you think you could give me some pointers about what could be wrong? is it a JQuery problem?
    Thank you!

    http://wordpress.org/plugins/gd-bbpress-attachments/

  2. fishfanatix
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the same issue. Everything seems to work ok untill someone tries to upload a image. After submitting I get no image, and when I try to add another it does nothing. Please help us fix this. I need to know this plugin works before I go pro going to go pro. My web site is fishfanatixblog.com/forum

  3. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here. Can someone please answer this?

  4. Milan Petrovic
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This is a problem with plugin JS file not loaded. This can happen for any number of reasons that have nothing to do with the plugin. Plugin will attampt to load JS/CSS when page is detected as bbPress, but if that is not the case, you need to enable option to always include these files regardless of the page type.

  5. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for your reply.

    "... but if that is not the case, you need to enable option to always include these files regardless of the page type. "

    How do I do this? I have already tried checking the button in settings to "always include" with no resolve.

  6. cameliafr
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey there! I never managed to fix this so I found this plugin instead:
    http://wordpress.org/plugins/bbpress-post-toolbar/

    It works really well with bbpress and has tons of features event though it's not being updated anymore.

    You may want to give it a try !

  7. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    @cameliafr,

    Thank you for your reply. I also found that plugin and tried it but it does not work for me. The menu items are dispersed all over the page rather than at the top in a tool bar. I'm starting to wonder if that is not a JS issue as well?

  8. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nope. Just updated my JS and checked that it is working ... same issues with both GDAttachments & bbpress tool bar. Any other suggestions would be greatly appreciated?

  9. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    This marked resolved but it is not resolved ... still unable to upload attachments.

  10. Matt Gibbs
    Member
    Posted 2 years ago #

    If you are using BuddyPress, browse to Forums > Attachments, and make sure the "Always include" box is checked.

    Alternatively, you could force the javascript to load by adding the following to your theme's functions.php file:

    add_filter( 'd4p_is_bbpress', '__return_true' );
  11. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    mgibbs, thank you for your suggestion. I added theabove to the functions.php but unfortunately it still does not work.

    The site is http://flyguys.net/forums if you or anyone would like to take a look and see what it is doing.

    Any other suggestions/ideas?

    Thanks you

  12. jlbphotos
    Member
    Posted 2 years ago #

    @mgibbs189

    Thank you your code fixed my problem

  13. ZachMatthews
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem and forcing that code to load didn't work for me either. This issue seemed to crop up after the last update based on my site's log of the last time a user was successfully able to upload a photo.

  14. ZachMatthews
    Member
    Posted 2 years ago #

    Note: upgrading to latest version of my theme fixed it.

  15. krazywop
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks ZachMatthews, I've deleted the plugin as it was not working but was always using the default 2010 theme and I'm pretty sure it's last update was already taken prior to attempting bbpress. But I guess to know for sure I could try it again ... will let you know.

  16. kimberlyywp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks mgibbs189! That code fixed my issue as well!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • GD bbPress Attachments
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic