Support » Plugin: Attachments » Attachments error

  • Resolved nickmenez

    (@nickmenez)


    My entire wordpress website wont show anymore.
    I installed attachments, i followed the instruction on how to revert it back to the v1 by adding define attachments legacy, true. in my wp-config..

    I made a backup of my config file before changing it, and now my entire website won’t show?? Even when i re-upload the backup file, nothing.

    I’ve spent the past 3 weeks building this website, can somebody please help me?

    http://wordpress.org/extend/plugins/attachments/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • nickmenez

    (@nickmenez)

    these are the exact instructions i followed:

    Revert to version 1.x
    If you would like to forcefully revert to the 1.x version branch of Attachments, add the following to your wp-config.php:

    define( ‘ATTACHMENTS_LEGACY’, true );

    nickmenez

    (@nickmenez)

    I will point out that it is no plugin issue, everything was working 100% fine before i put in the above code ^ even restoring my wp-config.php, i still get the whtie screen of death. very annoying. on the day I’m ment to hand this over to a client. any help is appreciated.

    Plugin Author Jonathan Christopher

    (@jchristopher)

    Are you checking your error logs? You’re saying that your issue persists even with Attachments deactivated and your old wp-config.php put back in place?

    Plugin Author Jonathan Christopher

    (@jchristopher)

    Due to inactivity I’m going to mark this as resolved, if you continue to have issues or would like to troubleshoot further, please post again.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Attachments error’ is closed to new replies.