Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » Attach to post button showing blank page

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @zilzal – What changed on your site since the last time you were able to use NextGEN Gallery with out any issues like this?

    – Cais.

    Hi photocrati,
    i guess it was working before upgrading wordpress to the latest version.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @zilzal – There are no specific issues with the latest version of WordPress and the current version of NextGEN Gallery.

    Have you tried the Reset Option under Gallery > Other Options?

    – Cais.

    @photocrati
    i tried , but nothing changed , the blank page still there.

    same problem here. wordpress 4.0.1 and latest nextgen gallery. tried to deactivate all plugins and switched back to the default theme also did reset gallery options… nothing solved the problem. enabled debugging in wordpress config and php-fpm but still got no output – any ideas?

    solved – in my case the problem was related to my very strict SSL NGINX settings…

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @engel – Thanks for sharing your solution.

    @zilzal – Please send us a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/) with your site specifics so we can send you our external Reset Tool plugin (which does the same thing as the Reset Option).

    Thanks!

    – Cais.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Attach to post button showing blank page’ is closed to new replies.