WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WooCommerce Sermepa payment gateway » [Resolved] Assets Image path not working

[Resolved] Assets Image path not working

  • Hola Jesus Ángel,
    He instalado tu plugin y he visto un error a la hora de generar el string con la ruta hacia las imágenes (sermepa.png)
    Mi instalación de wp no está en el directorio raíz sino en un subdir tipo /wp/index.php
    El caso es que el plugin al buscar las imágenes no tiene en cuenta el subdirectorio de instalación y la ruta es incorrecta, por lo tanto las imágnes no se cargan.
    Busca en
    /wp-content/plugins/woocommerce-sermepa-payment-gateway/assets/images/icons/sermepa.png
    cuando debería generar la ruta:
    wp/wp-content/plugins/woocommerce-sermepa-payment-gateway/assets/images/icons/sermepa.png

    Cómo se puede corregir esto?
    Gracias!
    digg

    http://wordpress.org/plugins/woocommerce-sermepa-payment-gateway/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    I’m sorry but these are English language forums, so please use English or provide an English translation. Alternatively, use a WP support forum in your language.

    Sorry, here is a translation:

    Hi Jesus Angel,
    I’ve found a problem in the plugin behavior locating the icon images.
    The plugin generates a path towards these images from the server’s root directory, and in some instalations –as mine– wordpress is installed in a subdirectory, like /WP/index.php
    The plugin doesn’t keep this structure and consequently the images are not found.
    It looks for:
    /wp-content/plugins/woocommerce-sermepa-payment-gateway/assets/images/icons/sermepa.png
    and it should be:
    wp/wp-content/plugins/woocommerce-sermepa-payment-gateway/assets/images/icons/sermepa.png

    How can I fix this?
    Thanks!
    digg

    Hi, this link problem also fails loading the ajax-loader.gif within the last popup message redirecting to the bank’s page..

    This popup message “redirecting to sermepa page” occurs very fast, with no time to read it to the user.
    Is it possible to delay the action keeping 1 or 2 second this message on screen?

    Any help will be very appreciated.
    Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Assets Image path not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar