Support » Plugin: IssueM » Articles not visible

  • I have installed the plugin and it looks good and easy to use.

    I then followed the instructions to get started and I have created 2 articles in order to create my first issue.

    I see that my first issue is created on the issue m archive page but once I click on it, then I get a “page not found” error message.

    The same goes for articles that I create via your plugin. I can create, edit and save them. But then again, I get a “page not found” error message when trying to view them.

    Any hints for this issue?

    Also is there any way to link the issue to payment system so that customers can buy and download them online? Thanks.

    https://wordpress.org/plugins/issuem/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I am having the same problem. Is there possibly a plugin conflict? (My article shows up on the page & issue shows up on the archive but the link goes to 404.)

    These are my currently active plugins:

    [ ]Admin Management Xtended
    [ ]Akismet
    [ ]All-in-One WP Migration
    [ ]Breadcrumb Trail
    [ ]CMS Tree Page View
    [ ]Custom Flexslider
    [ ]Custom Post Type UI
    [ ]Custom Widget
    [ ]Easy Bootstrap Shortcode
    [ ]Easy Pie Maintenance Mode
    [ ]Email protector
    [ ]Google Doc Embedder
    [ ]Gravity Forms
    [ ]Gravity Forms Braintree Add-On
    [ ]Image Widget
    [ ]IssueM
    [ ]Jetpack by WordPress.com
    [ ]jQuery Lightbox
    [ ]LessButtons
    [ ]Link to Post
    [ ]List category posts
    [ ]List Sub Pages
    [ ]MCE Table Buttons
    [ ]Meta Box
    [ ]Page Links To
    [ ]Post Type Switcher
    [ ]RB embedPosts
    [ ]Recent Events Widget
    [ ]Responsive Image Widget
    [ ]Reveal IDs
    [ ]Revolution Slider
    [ ]Search Exclude
    [ ]Shortcodes Ultimate
    [ ]TablePress
    [ ]Ultimate Tag Cloud Widget
    [ ]UpdraftPlus – Backup/Restore
    [ ]Widget Logic
    [ ]WordPress Importer
    [ ]Wordpress SEO
    [ ]WP Migrate DB

    40 plugins! Im surprised anything works for you.

    Im sorry. I was going to answer OPS question, but I was stopped by the thread jumping 20 minute site loaders post.

    @alex, go to Settings>Permalinks and simply save the page with out altering settings.
    Permalinks sometimes struggles with url stuff that this plugin adds. If you just save the permalinks page, and refresh your issue page, it will work as you expect.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Articles not visible’ is closed to new replies.