Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hello,

    I’m not sure that I’m following. Can you describe a be more what arrows you’re referring to? you can share a screenshot using this website:
    postimg.org

    For the spacing, try adding this CSS to Theme Options> Advanced Settings:

    .wrap.contentclass, .sliderclass.kad-desktop-slider {
        padding-bottom: 0;
    }

    Let me know if that works for you!

    -Kevin

    Thread Starter Carlo Buttinoni

    (@buttinoni)

    Hi, if you see the page http://www.buttinoni.it/blog
    The first image slider have the arrows on the left &right
    The second image slider(gallery portfolio) don’t have the arrows, have only the white rectangular…..

    And…In the same page in the blog section is possible remove the folder icon end the massage icon?

    Be sure that you’re configuring the carousel to display more than just 3 posts.

    The way it is showing now means that you either only have 3 portfolio posts to display, or the carousel is being set to only show 3 posts.

    For the icons, try adding this CSS as well to Theme Options> Advanced Settings:

    .home_blog_title .color_gray, .subhead {
        display: none;
    }

    -Kevin

    Thread Starter Carlo Buttinoni

    (@buttinoni)

    Hi, I have try to set 12 post but the problem is the same, if I see with small windows or with a mobile phone, is display 1 post but the arrows don’t appears (but if I click che white rectangular che slide move)
    Can help?

    hannah

    (@hannahritner)

    Hi buttinoni,
    Sorry for the delay. How many portfolio posts have you created? I can’t seem to find them on your site.

    Hannah

    Thread Starter Carlo Buttinoni

    (@buttinoni)

    Hi, I have 3 portfolio page!

    hannah

    (@hannahritner)

    That is your issue. The carousel has no other portfolios to filter through. Does that make sense?

    Hannah

    Thread Starter Carlo Buttinoni

    (@buttinoni)

    If you close the browser windows or use a tablet or phone the space is only for 1 post!!! And the arrows don’t see!!!

    Hey sorry for the previous misunderstanding.

    I am now seeing the issue. Firstly, I would attempt to check your plugins to verify that none of them are causing this issue.

    Start by going through each one and deactivate, seeing if the icons appear when a certain plugin is deactivated.

    Let me know if you find anything. Your site isn’t throwing any javascript errors to I don’t really have much to go by.

    -Kevin

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Arrow disappear’ is closed to new replies.