Support » Plugin: Árukereső for Woocommerce » Array probléma

 • Resolved kerekesz

  (@kerekesz)


  Szia!

  Jelenleg két webshopon használom a bővítményt és az Árukereső-től jeleztek, hogy a generált XML feedben több terméknél is a <category></category> rész Array értéket dob fel, annak ellenére, hogy a termékek mindegyikéhez tartozik kategória.

  A következő paraméterekkel fut a webshop:

  WordPress Verzió 5.3.2
  WooCommerce Verzió: 3.9.2
  Árukereső for Woocommerce Verzió: 1.8.3
  PHP verzió: 7.3.15
  PHP memória korlát: 256M
  MySQL verzió: 5.6.45

  Előre is köszönöm a válaszodat!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • Plugin Author oaron

  (@oaron)

  Kérlek, magánban küldd el a Webshop linkjét ahol a problémát tapasztalod az ugyfelszolgalat (kukac) bitron(pont) hu címre.
  Külön “kézzel” adtál meg Árukereső kategóriát, vagy a webshop által használt kategóriákat használnátok?

  Szia!

  Én is tapasztaltam ezt a hibát. Nálam úgy volt, hogy kitöltöttem az input mezőket a “termék adatok -> Általános fülön” (a plugin által létrehozott input mezőket) , mentés után meg is maradtak, de ha módosítottam egy variáns árát mondjuk vagy bármit és megint mentettem, akkor az összes mezőben ARRAY -jelent meg. És magába a feed-be is így jelent meg: ARRAY, ugye mert ARRAY lett az értéke.

  Úgy sikerült orvosolnom, hogy átneveztem a meta változók ID neveit (és az input mezők name-mezőit is ezzel szinkronban), hogy más legyen azok mezőinek ID-je, mint ami a variánsoknál megjelenő mezőké (pl: update_post_meta( $variation_id, ‘arukereso_hide_a’, esc_attr( $aruk_hide ) );) , és így nem kavarodtak össze. Mondjuk én még tovább módosítottam, mert kitöröltem a variánsok mezőit is később, hogy ne legyenek ott, mert úgyis ugyan az a termék csak más kiszerelésben, ne növelje a hosszat.

  A másik fura dolog, hogy azt vettem észre, hogy ha vannak termék variánsok, akkor a feed-ben az URL-ek (slug) -ok minden variánsnál megegyeztek.

  Nem voltak hozzáfűzve a ?attribute_pa(metaneve)=(variansslugneve) formátumban a variánsokhoz, ezt sikerült megoldanom egy függvénnyel, de még tesztelnem kell hogy minden ok-e (egy variánssal jó, több nálam nem lesz), mert annyi mindent változtattam már, kezd kicsit kaotikus is lenni a dolog…

  Plugin Author oaron

  (@oaron)

  Szia,
  az array problémát javítottam. Ezzel kapcsolatban most kiadtam egy frissítést. Sajnos ahol átíródott, ott kézzel vissza kell írni.
  Az url funkció fejlesztés alatt van. Készül a 2.0, abban benne lesz ez is sok mással együtt. Addig is türelmeteket kérem!

  Szia!

  Igen, most jelzett az oldal, hogy lett egy frissített verzió. Akkor csinálok egy adatbázis mentést és kipróbálom hogyan működik. A saját verzióm meg elmentem, mert az most okés, a variációkra legenerálódik az egyedi URL (legalábbis ha egy változónév alá rendelt variációk vannak) + van olyan is, hogy a feed-be a terméknév úgy áll össze, hogy a termék címe + (automatikus hozzáíródik a variációk nevei). Így nem csak az URL-ek lesznek egyediek a variációkhoz, hanem a termék nevei is. Pl: “Sörös korsó – 2 Liter”, “Sörös korsó – 2.5 Liter” “Sörös korsó – 3 Liter” (ahol a 2, 2.5 és 3 Liter a variációk).

  De ennek van értelme ugye? Mert elvileg így az árukeresőben külön termékek lesznek (Variációnként), gondoltam így kell bár még nem regisztráltam be az árukeresőbe, de nézem más oldalak feed-jét és ott így láttam.

  ÉS Köszi szépen a visszajelzést meg hogy foglalkozol ezzel! 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • The topic ‘Array probléma’ is closed to new replies.