Support » Plugin: Polylang » Archives widget, search not working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    http://example.com/language/lv/2013/10/ <– Results in 404 error.

    Have you some content written in October 2013 in Latvian?

    Is your search snippet in file called searchform.php?

    Have you some content written in October 2013 in Latvian?

    Yes, I have and it loads successfully if “language/lv/” part is removed.

    Is your search snippet in file called searchform.php?

    No, it’s located in header.php.

    Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    Is latvian your default language? Did you choose to hide the language code for the default language?

    For the search form, your theme is doing things wrong. But there should be workaround. One of it is to choose to redirect the homepage to the language page in Polylang settings.

    Is latvian your default language? Did you choose to hide the language code for the default language?

    Yes, it is. I didn’t but now I did and at least the archives work for default language(since language/lv part got removed). For others(ENG/RUS) it still fails. Any suggestions?

    For the search form, your theme is doing things wrong. But there should be workaround. One of it is to choose to redirect the homepage to the language page in Polylang settings.

    Thanks, this worked.

    Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    Could you de-activate all your plugins except Polylang, switch to a default theme (twenty twelve), and press the save changes button in readings->permalinks?

    If it does work, then switch back to your theme and activate other plugins one by one to detect which one is conflicting.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Archives widget, search not working’ is closed to new replies.