Support » Plugin: BackWPup - WordPress Backup Plugin » archive always corrupt

  • Resolved steerage250

    (@steerage250)


    I have 5 BackWPUp jobs that send the result to Dropbox. Four of them have worked fine. I have run the 5th one 3 times now, for 3 different file sizes (around 600kbytes) and WinRAR reports that each is corrupt. I am trying yet again.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter steerage250

    (@steerage250)

    The 4th attempt was finally successful – but it shouldn’t be this hard.

    Plugin Support duongcuong96

    (@duongcuong96)

    @steerage250
    I think there is a download problem, could you try downloading the backup with FTP / cPanel hosting or Firefox then try again?
    Thank you!

    Thread Starter steerage250

    (@steerage250)

    I have downloaded the file from Dropbox multiple times, and each time, the file size is exactly the same and it is still corrupt.
    As an experiment just now, I created a test job (tar file) to do a big backup (ie 1GB) to /uploads/backwpup folder, then downloaded with FileZilla – corrupt.

    Plugin Support duongcuong96

    (@duongcuong96)

    @steerage250
    hmm did you try with Zip instead?
    btw, the default Windows archive manager in Windows got an issue with open Tar file, I would recommend using official Tar for windows instead or using Winrar.

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by duongcuong96.
    Thread Starter steerage250

    (@steerage250)

    I gave up on using zip because when I opened the archive in Winzip, it didn’t show all the files.
    I use the latest WinRAR to open the archive.

    Plugin Support duongcuong96

    (@duongcuong96)

    @steerage250
    hmm that’s strange, I would recommend you split the job into smaller ones to avoid this kind of issue. I think the job has been terminated during backup, which was caused by the hosting.
    Maybe try BackWPUp -> Settings -> Job tab -> Reduce server load -> choose medium or maximum then run it again.

    Plugin Support duongcuong96

    (@duongcuong96)

    since we haven’t heard back from you, I’m going to mark it as resolved.
    In case you’re still having problems, feel free to let us know 😉

    Thread Starter steerage250

    (@steerage250)

    Please don’t mark it as resololved.

    I am on holidays in outback Australia with dodgy internet and have not been able to test your suggestion. It might be another few weeks before I can.

    regards

    Ian

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by steerage250.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.