Support » Plugin: PPOM for WooCommerce » Apply for Categories not working

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • same problem here.

    Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Hi there,

    Sorry, I don’t understand. You mean when you apply PPOM via categories, won’t this apply on all products in this category?

    Thread Starter minifantasy

    (@minifantasy)

    https://ibb.co/BcgWTN8

    I enter the category slug and expect the fields to be applied to the products in the category, however the products do not show the PPOM optiopns

    Having the same issue here as referenced in my previous support thread.
    https://wordpress.org/support/topic/18-6-doesnt-show-fields-in-some-cases/

    Only seems to be an issue in versions 18.6 and 18.7.

    I’ve manually gone through all products and attached meta groups to each product individually and versions 18.6 / 18.7 seem to ignore these assignments.

    Additionally, I noticed that with PPOM Pro that there are two assignments of the same meta group when a product has more than one category and both categories are assigned to a meta group.

    Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Hi,

    ok, we have fixed both issues in the coming version 18.8. If you want to test, you can ownload it from here: https://we.tl/t-z4T8HBm7N1

    Thread Starter minifantasy

    (@minifantasy)

    Thank you – I tested the file provided and it has fixed my issues.

    Mine just throws this when 18.8 is activated:

    Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/todcandev/public_html/access/wp-content/plugins/nm-woocommerce-personalized-product/classes/ppom.class.php on line 63

    Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Ok, we have fixed this and also optimized code to pull PPOM fields when apply with category and inside product at same time:

    Download PPOM 18.8 Beta

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Apply for Categories not working’ is closed to new replies.