Support » Plugin: Beautiful taxonomy filters » Apply Filter Button for the first time

  • Resolved macbo

    (@macbo)


    Hi Jonathan,
    when I’m pressing the Apply-Filter-Button the first time ( I have selected one item of any dropdown) there is no change on the url or page. Selecting it the second time, it works real fine.

    Do You know an answer to find selected items allready the first time?

    Example-Page

    (I have same behavior on a second project, too)

    Thank You so much for this excelent plugin,
    Matthias
    https://wordpress.org/plugins/beautiful-taxonomy-filters/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Jonathandejong

    (@jonathandejong)

    Hi Macbo,

    Sounds very strange.. to me it sounds like perhaps something else is redirecting the page once again.

    If possible could you try again with all other plugins deactivated and possibly using twentyfifteen as theme. Just to rule out any external code messing with the form submission.

    Hi Jonathan,

    thanks for replying. The problem seams to be a conflict with the Admin Post Navigation Plugin. Deactivating it helped.

    Plugin Author Jonathandejong

    (@jonathandejong)

    Hi,

    I see.. strange that it would interfere with submits happening on the front end. Perhaps something you should notify the author of if you’re up for it 🙂

    Glad to see it working!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Apply Filter Button for the first time’ is closed to new replies.