Support » Plugin: Super Progressive Web Apps » app works but lighthouse errors

  • streater3000

    (@streater3000)


    The app works great but Lighthouse has these errors:

    “Web app manifest or service worker do not meet the installability requirements”
    and
    “Does not register a service worker that controls page and start_url”

    I look in the Application Manifest and there are no errors there.

    Any ideas?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Thread Starter streater3000

    (@streater3000)

    I have since removed the plugin and am shopping around for others.

    But if you have any solutions I will switch back.

    Plugin Author SuperPWA

    (@superpwa)

    Can you please activate the plugin once? So that we will check it and get back to you accordingly to resolve your issue.

    Thread Starter streater3000

    (@streater3000)

    Thanks for the response. I did reinstate it last night… check it out now

    Thread Starter streater3000

    (@streater3000)

    This is not a cache issue btw… all website cache cleared and all browser cache cleared multiple times. Experienced with that

    Plugin Author SuperPWA

    (@superpwa)

    We inspected your site in the lighthouse but did not encounter that error. Can you please cross-check it once and let me know back?

    Thread Starter streater3000

    (@streater3000)

    Thank you for looking into it…

    I did it again on 2 different computers… Google Lighthouse does not notice the PWA. I don’t really care if I have a PWA… I just want one so it passes this Lighthouse test.

    If it won’t pass the Lighthouse test I will probably just go without the PWA.

    Plugin Author SuperPWA

    (@superpwa)

    We inspected your site and It might be due to icons. Can you please re-upload once and clear the all caches and let us know back?

    Thread Starter streater3000

    (@streater3000)

    Thanks… I use Font Awesome icons. I don’t host the icons. What specifically do you see?

    Plugin Author SuperPWA

    (@superpwa)

    We sawed it a few days ago but it disappeared now. It might be a caching issue an error showing in Lighthouse. So please clear all the cache systems like server-side cache and browser cache and Then check once and let me know.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.