WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » All in One SEO Pack » apostrophe shows as &# 039; in page title

apostrophe shows as &# 039; in page title

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Steve Mortiboy

    @wpsmort

    Support Manager at Semper Fi

    This was a bug reported with version 2.0.3 which we fixed and immediately released a minor update version 2.0.3.1 which has been confirmed as fixing this issue. If you are already running version 2.0.3.1 try deactivating and deleting the plugin and reinstalling. That works for everyone who has reported this issue.

    I’m running version 2.0.3.1 now on a multisite network. I’ve tried deactivating the plugin and re-activating and it didnt seem to work.

    How would “re-installing” solve the issue? Is there some sort of installation script that cleans up this error?

    I’m also seeing this error with “-” like you see here – http://www.platinumwebservices.net/2013/09/draas-what-does-it-mean/

    Any ideas?

    Hey Alex,

    Just try to delete plugin and re-install it again. It works. It worked for me. Don’t know how and why but it works.

    My issue about deleting it is that I’m running the plugin on a multisite network of 1000+ sites so deleting is a pretty scary idea and doesn’t give an explanation of why or how it works to fix it.

    Anyone else have any other idea?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘apostrophe shows as &# 039; in page title’ is closed to new replies.
Skip to toolbar