Support » Plugin: WP Meta SEO » AP Multisite: meta box missing

  • Resolved mores

    (@mores)


    I’ve been using the plugin on a site without problems … now I added a multisite environment and added a new subsite. I have WP Meta SEO in the menu, I can edit settings etc. but when I create or edit Posts or Pages, the pretty meta-box is missing.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    Hi,

    We’ve identified the problem that require to be fixed on our side. We will push a new version and include a fix, most likely on monday.

    Cheers,

    I was able to get the box back by disabling WP Meta SEO on a network basis and individually activating it in the subsite.

    Network install would be better for faster deployment of subsites.

    Thanks for the info, and the fast fix. Looking forward to monday.
    Cheers
    Daniel

    Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    Hi,

    We just updated the plugin and the new version should handle the multisite metabox problem.

    Let me know.

    Cheers,

    Thanks.

    I must be doing something wrong because when I activate v.3.6.6 for the network I still don’t get the meta boxes. Only when I disable network activation.

    But I can live with that.

    Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    Hi,

    Do you have something different on your website network than this? https://goo.gl/RMGf5u

    Cheers,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘AP Multisite: meta box missing’ is closed to new replies.