Support » Plugin: Autoclear Autoptimize Cache » ?ao_speedup_cachebuster generates 404 error

  • Resolved expertimmodelarc

    (@expertimmodelarc)


    Hello,

    I discovered the plugin is generating requests back to the server which ends up in error 404.

    Any trick to solve this ?

    Regards.

    JP FOL

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author John Teague

    (@jteague)

    Hi expertimmodelarc:

    Thank you for your inquiry. I’ve not run into this issue, so it would be helpful if you could describe in greater detail when these 404s are generated, and an example of the actual 404s being returned?

    There is a similar issue known from the Autoptimize plugin, and a fix in the settings for it that was released recently: https://blog.futtta.be/2020/03/27/autoptimize-no-more-broken-pages-due-to-css-js-not-found/.

    Any additional information you can provide, including how to reproduce the symptoms, would help me investigate the issue.

    Thank you,

    John

    • This reply was modified 2 months ago by John Teague. Reason: Spelling and nit fixes
    Thread Starter expertimmodelarc

    (@expertimmodelarc)

    Yes your are right, I did mistake plugin, my issue is with Autoptimize.

    I did solve the issue since.

    Sorry for the inconvenience.

    JP FOL

    Plugin Author John Teague

    (@jteague)

    Not at all. I’m glad the issue is fixed for you. Cheers!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.