WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Anyone encountering issues with WP customize on a page that used jQuery Tabs?

[Resolved] Anyone encountering issues with WP customize on a page that used jQuery Tabs?

  • Roy Ho
    Member

    @splashingpixelscom

    So I’ve been playing around with the WordPress theme customize feature and it seems if the page that is loaded in preview has jQuery Tabs on it, it will fail.

    The page will have duplicate content and no very responsive. Even the sidebar of settings becomes sluggish. And this is not theme specific as I can reproduce this same issue with 2012 and 2013(beta) themes.

    So here are the steps to reproduce this.

    In functions.php load in:

    wp_enqueue_script( 'jquery-ui-core' );
    wp_enqueue_script( 'jquery-ui-tabs' );

    Then in your homepage just paste in some code for the tabs:

    <div class="test">
    <ul>
    <li><a href="#abc">abc</a></li>
    <li><a href="#xyz">xyz</a></li>
    </ul>
    <div id="#abc">
    	some content here
    </div>
    <div id="#xyz">
    	some other content
    </div>
    </div>

    Then in your js file initialize the tabs:

    $('.test').tabs();

    Then finally go to your theme/customize and when the preview loads, you will see what I mean…

    Please note that the home page loads/works fine if you load it up in the frontend ( not in the customizer ).

    Anyone encountered this?

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Anyone encountering issues with WP customize on a page that used jQuery Tabs?’ is closed to new replies.