Support » Plugin: Resume Builder » Any news on the updated version?

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Do you plan a feature that generates a PDF from the layout?

    @translatedbg: Hey there, thanks for your interest! This plugin is in dire need of a major update for sure and I do plan on a PDF export option. Let me know what else you’d like to see and I’ll be sure to get those on the list for when I start my development. 🙂

    Thank you for developing this plugin!

    I’d like to see:

    1. Custom Resume Widgets (just like the Sections) – simple widgets (like the existing Email, Phone, Website, Address but the option to define their type – URL, phone, numeric, text, etc.) and block widgets (like the existing Skills). I’d like to add to add list of Skills, Tools, Projects, Testimonials, References, etc.

    2. Shortcodes for each section and widget. In order to use them in page builders like Elementor, like putting them in Accordion, Toggle, etc.

    3. Better options to style the elements (title, subtitle, etc.); using custom icons in front of the sections, titles, etc.

    4. More infographic options for widgets. Stars are good but think about progress bars, pie charts, cloudtags, animated icons, graphs, etc.

    What do you think?

    Great feedback!

    I’m working on an update to simply replace the current version with something completely re-coded and backwards compatible. Then I’ll work on adding new features.

    Thanks again!

    Great!

    @translatedbg: 2.0 released! More features to come…

    Hi!
    I just updated to the most recent version and I’m having a problem adding a sidebar.
    I have “custom widgets installed, but I get the following error message:
    ————————————————————————
    “Fatal error: syntax error, unexpected ‘id’ (T_STRING), expecting ‘]’ in /home/uneedme3/public_html/wp-content/plugins/widget-options/includes/widgets/display.php(236) : eval()’d code on line 1”
    ———————————————————————–
    I LOVE This product, but I’m a bit frustrated since the recent update.
    I can’t find any documentation – anywhere.

    Hey @keshihua:

    That error is coming from the “Widget Options” plugin, judging by the error message. And I will have full documentation up soon!

    Thanks for the promt reply!
    1. I removed the Widget Options” plugin
    2. I created a resume called “Robert Cloud
    3. I re-installed “custom Plugin”
    4. On the Widgets Page, I created a widget called “Resume Sidebar”
    5. I added the “Resume Builder” widget twice (one for “skills” and one for “contacts”)
    6. From the widget drop-down menu, the only resume I can select say “R’. I select “R”.
    9. when I go to view the page (www.rtcloud.com), the sidebar looks like this:

    Skills
    [rb-resume id=”R”]
    (resume not found)

    Contact
    [rb-resume id=”R”]
    (resume not found)

    10. Please help. I think I’m doing things – right, but I could use your – help!

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by keshihua.

    UPDATE: It seems If
    1. I have a single “resume”, in the Resume Builder widget drop-down menu the only resume I can select says “R”. And I get the following:

    Skills
    [rb-resume id=”R”]
    (resume not found)

    Contact
    [rb-resume id=”R”]
    (resume not found)

    2. If I “add” another/new “resume”, the Resume Builder widget menu allows me to select/choose the resumes listed (in this case, there are two resumes). I can then select (it “finds”) a resume.

    UPDATE: It seems If
    1. I have a single “resume” (called Robert Cloud), in the Resume Builder widget drop-down menu – the only resume I can select says “R” (which does not exist).

    2. If I “add” another/new “resume”(rtcloud), the Resume Builder widget menu allows me to select/choose the resumes listed (in this case, there are two resumes). Both resumes (Robert Cloud and rtcloud) are listed, and I can select one.

    3. The sidebar appears, but ALL the text is flush left and touches the left-side of the sidebar.

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by keshihua.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by keshihua.

    @keshihua: Just pushed out version 2.0.1 to fix this issue, thanks for tracking it down! If you run into any more issues, just start a new support topic.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Any news on the updated version?’ is closed to new replies.