WordPress.org

Forums

[resolved] another rss "junk" problem (3 posts)

  1. fid2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi guys,
    i'm facing a problem with all my rss feeds that are reporting this error:

    XML parsing error: <unknown>:12:0: junk after document element

    one of the feed is: http://goo.gl/rjtMiO
    and this is the validator response: http://goo.gl/Mrh9iq

    my problem is then related to two things: the google plus link and the <script>.

    google plus page is the right one (so hacked), but i don't really understand why is there: in the past i've used google author link but i've deinstalled it some time ago. Now i really don't know from where that link is coming.
    Do you know how i can MANUALLY correct the feed in order to delete that string? (and also the second).

    obviously, i've tried to deactivate all plugins but nothing happen

    thanks, Beppe

  2. fid2
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi,
    solved gplus problem but i have no idea how to solve the <script> issue.
    and now i also have a:
    XML parsing error: <unknown>:16:0: junk after document element

    on this:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

  3. fid2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Solved problem. everything was generated by Nextgen gallery. just disabled it and everything is working fine.

    https://wordpress.org/support/topic/nextgen-gallery-and-feed-rss?replies=1

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags