Support » Plugin: Woo Choice | Ring Builder, Pair Maker and Guidance Tool » Another Issue after update

  • Resolved amilani.guy

    (@amilaniguy)


    Hi Again.

    First after updating to the latest version I see there is “add to settings” button on product page, thank you very much…

    but now after i press “add to settings” button on this product (every product just wanted to send one link) – [ redundant link removed ]

    I’m going to step 2 to select the ring but now instead of getting only the red gem rings (worked before update) I can see all rings with all colors.
    all so after going to second page the settings builder is not working anymore and i get regular archive page and can’t continue with the process.

    any idea ?

    • This topic was modified 9 months, 4 weeks ago by Jan Dembowski.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Is it because I’ve added all product to the main category for the first issue ?

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    please go to file woo-bundle-choice/EO_WBC_Frontend/EO_WBC_Product.php line number 322 replace $link.=get_term_by('term_taxonomy_id',$term_id,'category')->slug.'+'; with $link.=get_term_by('term_taxonomy_id',$term_id,'category')->slug.','; and it will be give you expected result.

    the only issue here is that majority of user requires to show all products that are mapped for the product but in some case like yours we can see that only specific product should be shown.

    i assume this should solve your issue, but if you face any problem then please feel free to ask.

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    As we can see now on your website you have replaced code but you didn’t add the category to other products.

    for example https://www.spiritogems.com/product-category/cushion-cut+passionate-red/?EO_WBC=1&BEGIN=gems&STEP=2&FIRST=283&SECOND=&CART=eyJlb193YmNfdGFyZ2V0IjoiZ2VtcyIsImVvX3diY19wcm9kdWN0X2lkIjoiMjgzIiwicXVhbnRpdHkiOiIxIn0=&CAT_LINK=cushion-cut+passionate-red you have added cushion-cut and passionate-red to all the products, that’s why it’s working as you required but in another page https://www.spiritogems.com/product-category/innocent-pink+asscher-cut/?EO_WBC=1&BEGIN=gems&STEP=2&FIRST=256&SECOND=&CART=eyJlb193YmNfdGFyZ2V0IjoiZ2VtcyIsImVvX3diY19wcm9kdWN0X2lkIjoiMjU2IiwicXVhbnRpdHkiOiIxIn0=&CAT_LINK=innocent-pink+asscher-cut you have just added innocent-pink and forgot to add asscher-cut as category and as a result, it’s not showing anything.

    please consider adding appropriate categories to the products in-order to make plugin function properly.

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    Hi, @amilaniguy as we can see that your site is working fine with our plugin.

    we had a visit on this link which is working as you needed, so we are marking this ticket as resolved.

    If you face any other issue or want to request features please let us know.

    [ Signature deleted ]

    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by James Huff.
    • This reply was modified 7 months, 2 weeks ago by Jan Dembowski.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Another Issue after update’ is closed to new replies.