Support » Installing WordPress » Another Cookie/Login problem

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • UPDATE:

    I did note that someone filed a comment under the “hello world” default post and was then able to login. When I tried to do this, the script kicked me out and displayed my index.html page that is sitting in my root directory.

    I did have the WP install to root, perhaps it needs to be in a subdir? Can I just move all the files to a subdir? I am guessing that the tables in the DB will probably not work then and I really should do a fresh install.

    It turns out that the hosts I am using (110mb.com) has a web based file manager that allows editing and apparently it adds a new set of <html><header> etc. tags resulting in php files that generate blank pages.

    I edited the config.php on my own computer and then reuploaded and re-ran the installer and now things are working.

    Thanks!

    I am having what I think is the same problem. For some reason I can no longer log into my admin area, I get the following messages:

    This when I try and log in directly to my admin page
    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/******/public_html/wp-content/themes/beautiful-sunrise-10/functions.php:72) in /home/******/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 390

    and this when I try and log in my admin page via my blog
    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/******/public_html/wp-content/themes/beautiful-sunrise-10/functions.php:72) in /home/******/public_html/wp-login.php on line 12

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/wp-content/themes/beautiful-sunrise-10/functions.php:72) in /home/******/public_html/wp-login.php on line 24

    When I put in my login details I get the following
    ERROR: WordPress requires Cookies but your browser does not support them or they are blocked.

    I have cookies enabled (firefox) and they are working okay for other sites. I am not a programmer so am at a loss as to what is happening. Any help would be greatly appreciated.

    I fixed my problem. It was caused by my wordpress cockies dissapearing (one of my cleaning programs must have deleted them). I did have to reinstall and then import my data base back again though.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Another Cookie/Login problem’ is closed to new replies.