WordPress.org

Forums

User Submitted Posts
[resolved] Anonimus users cant post when wc3 total cache is enabled (5 posts)

  1. sh3nka7a
    Member
    Posted 1 year ago #

    When logged in user posts, the plugin works fine and posts appear, but when an anoniums user tries to post he gets a " ?submission-error=1 "
    That bug appeared when i installed wc3 total cache. Any idea how to fix it?

    https://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No sorry have not heard of any problems with that plugin so far, please post if you discover any further clues or infos. Thank you.

  3. TropicalFishSite
    Member
    Posted 1 year ago #

    Excellent plug in, however unfortunately it has stopped working now that I have WC3 total cache plugin installed. The only way it works is if you are logged in which sort of defeats the object of it :-(

    Any ideas?

    Website is http://www.tropicalfishsite.com

    Thanks

  4. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'll have to take a look with WC3 cache installed, no ideas at this point. I've added to the list for the next update, thanks for the report.

  5. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Just to report back on this, couldn't replicate any issues with wc3 cache plugin. If anyone discovers more clues or actual errors, please post so I can investigate. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • User Submitted Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.