Support » Plugin: Photo Gallery by Supsystic » Repeated problems after each and every update!

  • This has to be the single most annoying plugin I’ve encountered so far: great after setup (and I would have rated with 5 stars at that time), but for 4 months now after each and every update (and there have been *many* of them!) difficulties with re-arranged or re-sized photos (with the last update enlarged photos in landscape format work fine, while portrait formats will be reduced to the height of those landscape photos), never stopping gallery loader symbol (after the last update) and so far…

    how about testing updates properly before a release?

    Edit after last update 1.9.3: Broken again. No reply from support so far. Upgrading to pro version useless for my purposes after last update. What a mess! Shouldn’t have one single star actually!

    • This topic was modified 4 years, 7 months ago by floridante.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author supsystic

    (@supsysticcom)

    Hi!
    I’m sorry for these inconvenience.

    Please contact us through our internal support and describe detail your gallery settings or provide screenshot of main tab settings. We will check what is wrong and will help you to solve all the problems immediately.

    Our gallery plugin has been repeatedly tested before each release and all the options should work fine. Most likely the problem is connected with your other plugins or theme template. Please help us make our gallery solution better for you – contact us through our internal support and describe detail all the issues. We will be glad to help you.

    Thread Starter floridante

    (@floridante)

    Thanks for the reply. I’ll contact you through your internal support.

    Thread Starter floridante

    (@floridante)

    Update:

    A particularly friendly and helpful way to look into that matter from Supsystic’s side turned out that a customized stylesheet in my theme is causing issues while the galleries are loading.

    I don’t know why this particular problem turned up only after the penultimate update – and I’m not sure yet if the stylesheet can be altered without causing too much trouble in other places – which still makes me regret having updated the plugin (hence 4 instead of 5 stars), but Supsystic’s assistance was exemplary. Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Repeated problems after each and every update!’ is closed to new replies.