• Resolved gerobe

    (@gerobe)


    Hello,
    I just noticed, that anchor links inside a post like a href="#anchor" are seen as incorrect, when you enable that check-feature.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Contributor Steve Burge

    (@stevejburge)

    Hi @gerobe

    Thanks for using PublishPress Checklists.

    Are you asking about the “All links use a valid format” requirement?

    I don’t see that in our testing. Are you using Gutenberg, or an alternative?

    Thread Starter gerobe

    (@gerobe)

    Hi @stevejburge

    Are you asking about the “All links use a valid format” requirement?

    Yes, right.

    Are you using Gutenberg, or an alternative?

    I still use the classic editor with WP 5.7 (switched from Guttenberg with the plugin »Classic Editor«)

    Plugin Contributor Steve Burge

    (@stevejburge)

    OK, thanks @gerobe. We do that see that with the Classic Editor and we’ll fix it in a future release.

    Thread Starter gerobe

    (@gerobe)

    Thank you!

    Thread Starter gerobe

    (@gerobe)

    Unfortunately this bug has not been fixed in the latest releases. When will it be fixed?

    Additionaly I noticed, that a link with a ! is also marked as wrong like in https://taz.de/!1406465/

    Plugin Contributor Steve Burge

    (@stevejburge)

    Hi @gerobe

    Thanks for the report. If things go well, we’ll add this to the next release.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.