Support » Plugin: WP to Twitter » Ampersand in category showing up as &

  • Resolved kyle_conrad

    (@kyle_conrad)


    Pretty much just as the title says – I have a category called “Film & TV”, when tweeted via WP to Twitter it shows up as “Film & amp ; TV” (since the code isn’t working, I spaced it out for an example) instead of just the basic ampersand. I see that there’s an option to strip non-alphanumeric characters, but that doesn’t seem to make a difference after testing it, still showing up as the HTML code for &.

    Any chance this is an easy fix?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-to-twitter/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    I’ll have to take a look. I’m out of town right now, but I’ll take a look when I return.

    Thanks, appreciate it. Just noticed it today (first post with that category), so didn’t know if it was common or an easy fix or what.

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    Probably pretty easy…but not when on vacation with no computer along…

    🙂

    Hey Joe, just wanted to touch base and see if you were back from vacation (OBVIOUSLY not trying to be a bug, just wanted to check in and see since clients are bugging me about it). Thanks so much, really love the plug-in.

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    Prepping the next release; probably in the next week or so, depending on how quickly I can get QA done.

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    (I can confirm that this issue is fixed, though – just not released yet.)

    Awesome, so happy to hear!

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    2.7.0, just released, incorporates this fix.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Ampersand in category showing up as &’ is closed to new replies.