Support » Plugin: AMP WP - Google AMP For WordPress » amp-wp v1.4 problem

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Pixelative

    (@pixelative)

    Hi @exsith,

    We’ve made some major structural and styling changes to the admin panel of the plugin to improve the UX. Please clear your browser’s cache to see the changes. If you are using any caching plugin/software then please clear your server cache. This would resolve the Admin Dashboard layout issues.

    Also, you might need to re-configure the plugin again from WP Admin Dashboard. For reference on which changes have been made, please read below.

    SETTINGS PANEL CHANGES FROM 1.3 TO 1.4:

    • Header (except for Logo) & Footer settings have been moved from AMP WP Theme Customizer to the Settings page under Layout Settings panel.
    • Social links have been moved from Header settings under AMP WP Theme Customizerto the Settings page under Social Links panel.
    • Enable/Disable options have been moved from Pages Settings panel to the General Settings panel.
    • Advanced Settings panel has been removed and options have been moved to the General Settings panel.
    • Post & Page Settings panel has been merged & grouped into a single panel under Layout Settings.
    • Notice Bar & GDPR Settings panel has been divided into 2 separate panels.
    • Some of the options under Settings panels are hidden if the main component isn’t turned on, e.g. Sidebar’s Copyright Text field under Layout Settings > Header won’t show until Show Sidebar is turned on.

    NEW OPTIONS AND FEATURES:

    • Gutenberg Support.
    • AMP Permalink – You can now switch your AMP URL format to be at the end of the URL. Can be set from General Settings panel.
    • Structured Data – Option to turn on/off structured data. Can be set from Structured Data Settings panel. We’ll be adding more options for structured data schema in the future releases.
    • Show/Hide Related Post Thumbnails – Can be set from Layout Settings panel under Single Post Page > Show Related Posts.
    • Show/Hide Social Links in Single Post Page – Can be set from Layout Settings panel under Single Post Page > Show Share Box In Posts.

    If you still face any issues after clearing your cache and configuring the plugin, please let us know and we’ll assist you as soon as possible.

    Thanks

    All the same problems. The cache has been cleared. The pages of the plugin in the admin look awful, the whole layout is wrong https://prnt.sc/lue8ji https://prnt.sc/luedax https://prnt.sc/luedkx
    Also, if I turn on the “AMP URL Format” option to “End Point – At the end of the URL”, the category pages and any other pages give a 404 error. With the option turned off (“Start point – At the beginning of the URL”, as it was before), everything works.

    • This reply was modified 11 months, 2 weeks ago by exsith.

    After several cleanings of the cache and after a while the styles have been fixed, now they are displayed correctly in the admin panel. I do not know why this happened. New style plugin I really like. The second problem with 404 errors remained the same.

    Plugin Author Pixelative

    (@pixelative)

    Thanks @exsith,

    Regarding the styling issues, apologies for the inconvenience, this happened due to cached css styles for the admin panel. It was a major overhaul to the design at the admin site.

    Regarding the 404 errors, please de-activate and re-activate your plugin. This needs to be done to reset the permalinks. Once done, 404 errors will be fixed.

    Thanks

    • This reply was modified 11 months, 1 week ago by Pixelative. Reason: update on the issue

    Thank you, it works!

    Plugin Author Pixelative

    (@pixelative)

    Glad to hear that.

    the option to add structured data does not activate with the new version

    Plugin Author Pixelative

    (@pixelative)

    @iniciopublicxd,

    This issue has been resolved here in this thread:
    https://wordpress.org/support/topic/error-in-structured-data-2/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘amp-wp v1.4 problem’ is closed to new replies.