Support » Theme: Montezuma » AMP, https, and Montezuma… How do I set icons?

  • https://health-boundaries.com/fingernails-2/

    apparently if I remove the http or https and just leave the // then when a page is called the correct thing is loaded. InMotion Hosting used the plugin Remove http by Fact Mavin to remove the http, and it appears to have worked for everything but the Montezuma icons.. of which there appear to be 9… accounting for 9 warnings in Inspect.

    I can’t find where the icons show their http… Is this something I can change using “Various”???

    As an aside, people on Twitter took screen shots of my site for me so that I could see the changes I made. No matter how many times I clear my caches, the changes to theme type things don’t appear for me. The first time the background color change appeared was after InMotion Hosting switched my site to https… using that plugin Remove http.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Start by disabling ALL your plugins and test. That will determine if it is a plugin issue. If it is, add a couple in at a time and test till you find the culprit.

    If it is not, then temporally swap to one of the twenty-xxxxx themes and test again. This will tell you if it is a theme issue.

    If you don’t want to mess with your ‘production’ site, then you should do this on your ‘play/testing’ site (you do have one…don’t you?)

    If you don’t that should be your first goal – create a duplicate of your production and make it a pay site that you can try all updates and changes on before putting them into production)

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘AMP, https, and Montezuma… How do I set icons?’ is closed to new replies.