WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] amazon links don't work

[Resolved] amazon links don't work

  • can you please advise a fix for this issue …i try to post a “link” to an amazon product and it gives this message

    Robot Check
    http://www.amazon.com/linktoproduct
    Sorry, we just need to make sure you’re not a robot. For best results, please make sure your browser is accepting cookies.

    this doesn’t happen with facebook or twitter when you post amazon links

    thanks in advance for the help this is on a live site

    ps another somewhat related issue – i run a site through cloudflare and it blocks my attempts to post links to blog posts on my own site using your link tool

    https://wordpress.org/plugins/buddypress-activity-plus/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi @ds123,

    Thank you for your question and sorry to hear of the problems you are having.

    I have tested it on my test site using amazon product link and it worked fine.

    Could you please share me your site link to test?

    i run a site through cloudflare and it blocks my attempts to post links to blog posts on my own site using your link tool

    Please share me any post link that you are having problem so that i can troubleshoot it.

    Kind Regards,

    it does seem to work now it wasn’t consistent even when it was happening sometimes it would give that robot message sometimes it wouldn’t

    David

    @ugotsta

    WPMU DEV Support Staff

    Hi @ds123,

    Really glad that’s now working for you and thanks for letting us know. If you find anything further regarding this though, please do let us know. We’ll be happy to take a look and see if there’s anything we can do. 🙂

    Cheers,
    David

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] amazon links don't work’ is closed to new replies.