WordPress.org

Forums

Alt Text not appearing in the page source (2 posts)

  1. buycoupon90
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello.. i have been searching for this question everywhere and no one seems to know what the answer is..
    I am using the Clipper Theme. When i create new store page i add an image (logo of the store) through add image button. I always include the Alt text in my image, i always do, but now i just noticed that in my page source no image has an Alt text attribute.
    img height="120" width="160" src="http://buy-coupon.com/wp-content/uploads/2014/05/bluefly1-130x120.png" alt=""
    All images are unattached in my media library and every one of them had Alt Text, but this does not show up in website page source.
    So is this going to create a problem for my SEO?
    and how do i solve this problem?
    and i know that edits made in Media > Library, or in Posts > Edit > Upload/Insert (Add Media); do not automatically update the HTML already within the post
    Posts > Edit > select image in post > click Edit Image icon; do make changes in the HTML.. got i from another forum..
    But in my situation i don't have any other choice to upload other than add media button.

    Thankyou in advance

  2. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    have you contacted the developer of your theme for support with your question?

    as the clipper theme does not appear to be one of the themes from https://wordpress.org/themes/, it is unfortunately not supported by this forum.

Reply

You must log in to post.

About this Topic