Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » ALso having issues with publicize not posting

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    I’m sorry to hear you’ve run into issues.

    Could you try using our beta plugin? You can find a download link and instructions here:
    http://jetpack.com/beta

    The beta plugin includes some fixes our developers have been working on for these kind of reported issues. As a result, using it should likely cause these problems to be resolved.

    Once you install and activate the beta plugin, go to Jetpack -> Jetpack Beta and choose “Tagged Beta Releases” and make sure the “Auto-Update Jetpack when new betas are available” is checked and click the “Save my choice” button.

    After you’ve installed it, and if the problem remains, let me know!

    Thanks!

    Thanks for your response, I saw that listed on another post and I tried it last night to no avail. It still didnt fix the issue.

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    Thanks for giving it a try. I’ve just made some changes to your Jetpack settings on our end. Could you try publishing a new post, and let me know how it goes?

    It’s only been about 5 minutes but nothing seems to have happened when I posted.

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    It appears there are still synchronisation issues on your site. Could you try to go to this page, choose your site, and click on the Full Sync button at the bottom:
    https://wordpress.com/settings/general/

    Hopefully this will help synchronise all missing posts, and once this is done new posts will be publicized properly.

    Let me know how it goes!

    I tried the sync as you said. Im not sure what the normal time frame is but it took the better part of an hour or so but it finished. I posted again but still nothing at all. Sorry to be such a pain.

    Dear Author @jeherve,
    I am also facing the same issue. Publicize is not working on my website for the last 15 days. I have removed all my connected social accounts and connected only two social accounts but still it is not working.
    Kindly help me in this regard.

    Thanks,

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by  mubashirpw.
    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    @dukeblogger You’re not a pain at all! I apologize for all the trouble you’re having with Jetpack!

    At this point, I’d like to learn more about your site setup and what could be getting in the way in synchronization. Can you please use Jetpack’s Debugger module to send us some more information about your site?

    1) Go to the Jetpack page in your dashboard.
    2) Click on the Debug link appearing at the bottom of the page.
    3) Click the link that says “click here to contact Jetpack support.”
    4) Fill in the description box and your name and email address. Do not hesitate to add a link to this thread there, so my colleagues know what we’re tried already. You can also add as many details as you can about the different plugins you use. It would also be helpful if you check your site’s wp-config.php file and search for any mention of cron. If you find something, mention it in the description.
    5) Click the “Contact Support” button to send us the debug results privately. It’s best not to post this information on public forums, as it contains private details about your site.

    Thanks!

    @mubashirpw Could you try to install the Jetpack Beta plugin, as I suggested here? If that doesn’t help, could you please start your own thread, as per the Forum Welcome, and let me know your site URL there so I can take a closer look?
    https://wordpress.org/support/plugin/jetpack#new-post

    If you want your site URL to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://jetpack.com/contact-support/

    Thank you!

    Did you guys receive my ssh information?

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    @dukeblogger If you sent it to us via email, we’ll get back to you very soon, thanks!

    I did, I just wanted to add something very weird that happened that may be of help. I added another service to run in the meantime so I could still get my posts out.I didnt disable jetpack publicize so both were active. WHen I posted it worked when both publicize and the other service were active, I know because it double posted but the other plugin doesnt do google or linkedin but those posted from publicize. So i thought maybe all was fixed, i disabled the other plugin for my next post and it didnt work. NExt post enabled both plugins same thing, it worked for both.

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    Could you reply to our last email and let us know what plugin you used, that seemed to fix the issue?

    I emailed this as well but I used the (SNAP plugin (
    NextScripts: Social Networks Auto-Poster )

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘ALso having issues with publicize not posting’ is closed to new replies.