Support » Plugin: Translate Multilingual sites - TranslatePress » All translated pages gone

  • Resolved mipecs

    (@mipecs)


    Hi – seems after a recent update that my Woocommerce translated pages are no longer found – getting errors on all pages. Main woo shop works fine but all productpages cannot be located…

    Any help? Thx!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support Denis

    (@sdenis)

    Hello,

    Thank you for reaching us!

    Could you please rollback to the previous version of WooCommerce and see if this fixes the issue?

    If this fixes the issue please let us know, so we can investigate this further.
    If not; we recommended a conflict test (ideally in a staging environment):

    ​​*Briefly* disable all other plugins and enable the default Twenty Twenty theme. Please also disable all add-ons. If this fixes the problem, as it probably will, enable everything one by one, checking each time to see when the problem returns.

    Please let us know when you find the conflict so that we can take a look and see what we can do about it.`

    Kind regards,

    Thread Starter mipecs

    (@mipecs)

    Sorry for the late reply – I had replied on your “no-reply” email… dou…

    Anyway – the issue seems to be that the url generated when choosing a different language (in this case English) is missing the language abbreviation (en) on shop products After website.com/en/shop there a double slash: https://website.com/en/shop//le-tribute-gin/

    If I manually insert “en” it works well – https://website.com/en/shop/en/le-tribute-gin/

    Can you help figure out why the plugin does not generate the correct url?

    Best regards
    Michael`

    Thread Starter mipecs

    (@mipecs)

    I have tried de-activate and delete the plugin and re-install it. I have not tried rolling back WooCommerce as I assume the above error identification is a plugin issue.

    Thread Starter mipecs

    (@mipecs)

    Any feedback please?

    Thread Starter mipecs

    (@mipecs)

    Please could you get back? Thanks in advance.

    Thread Starter mipecs

    (@mipecs)

    Really? No help at all after 9 days? I understand I am using the free plugin but still…

    Plugin Support Denis

    (@sdenis)

    Hello Michael,

    We deeply apologize for the delayed response.

    There has been a great load on our support team in the past few days, but such a long reply time is very uncommon.

    As this seems to need further investigation my suggestion would be to create a ticket at:
    https://translatepress.com/support/ask-a-presale-question/

    P.S — Please mention this link so me or my colleagues will know what we already tried and didn’t work.

    Kind regards,

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.