WordPress.org

Forums

Postie
[resolved] All posts using default author (5 posts)

  1. elforesto
    Member
    Posted 1 year ago #

    Every post I send through Postie is showing up as a post from admin. The debug log shows this odd behavior (obviously anonymized):

    RemoveExtraCharactersInEmailAddress: <masked>@gmail.com (1)
    ValidatePoster: post email filter <masked>@gmail.com
    Confirming Access For <masked>@gmail.com
    4 has 'post_via_postie' permissions
    posting as user 4

    Just beneath it, the script determines the id for the default user.

    ValidatePoster: looking up default user admin
    ValidatePoster: found user '1'

    I would assume it would ignore this and use the poster ID, but further down, it reverts to the default:

    Array
    (
        [post_author] => 1
        [comment_author] => <masked>
        [comment_author_url] => http://<masked>
        [user_ID] => 4
        [email_author] => <masked>@gmail.com

    Any ideas why it would be doing this? I can email the full debug log if needed.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

  2. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for the report I'll look into this.

  3. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I found the issue. It will be fixed in version 1.5.13

  4. elforesto
    Member
    Posted 1 year ago #

    Awesome. Thanks!

  5. elforesto
    Member
    Posted 1 year ago #

    That fixed it. Thanks again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Postie
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.