Support » Plugin: Question Answer » All pages style are broken!!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author PickPlugins

    (@pickplugins)

    Thanks for your post,

    I have checked your all screenshot, i guess the issue is happening for the required style files are missing,

    the following reason is possibly causing the issue.
    # Please check your theme has the <?php wp_head(); ?> before </head> tag under header.php file,
    # force removed by “wp_enqueue_style” hook.
    # If you edited the plugin code.

    Regards

    Hi,

    I already did everything that you’ve mention. But the problem remains same in some pages now. The other pages are now OK as per deleting browser cache. FYI: I did not edit any code of this plugin.

    The pages that are still in the style problem:

    0. Add question is now OK? – http://prntscr.com/fje5fu
    1. Single question page – http://prntscr.com/fitkfz
    2. Question archives page has minor problem (the red marks) – http://prntscr.com/fje621
    3. Account page style is OK now, but all the red marked portion are inactive / not clickable – http://prntscr.com/fje72p

    Please check them and give me a possible solution.

    Thank you in advance.

    Plugin Author PickPlugins

    (@pickplugins)

    Thanks for your reply.

    Can you please take a test with default WordPress themes and let me know the result.

    Regards

    I’ll try and let you know ASAP.

    BTW,

    Thank you for your friendly help. (Y)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘All pages style are broken!!’ is closed to new replies.