• Resolved wizardassociates

    (@wizardassociates)


    I unselected noindex and nofollow for all pages in the general settings. my robots.txt file allows all. I’ve logged in and out. no change.
    Do I need to uninstall and reinstall?
    In order to correct the problem must I buy first?

    Thanks,
    Sally

    • This topic was modified 4 years, 4 months ago by wizardassociates. Reason: typo

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author arnaudbroes

    (@arnaudbroes)

    Check the source code of your pages to see if the changes took effect.

    Thread Starter wizardassociates

    (@wizardassociates)

    I did. even used a different browser. still seeing
    <meta name=’robots’ content=’noindex,nofollow’ />

    Thread Starter wizardassociates

    (@wizardassociates)

    I don’t have a problem paying for the plugin because I plan to use on more than one site. BUT, I shouldn’t need to pay to remove the link, right?

    Thread Starter wizardassociates

    (@wizardassociates)

    I deactivated jetpack which seems to conflict and slows down the site. That did not resolve the problem.
    I will try resetting to defaults before uninstalling and reinstalling.

    • This reply was modified 4 years, 4 months ago by wizardassociates. Reason: apparently I missed the meta noindex
    Plugin Author arnaudbroes

    (@arnaudbroes)

    That’s correct. Jetpack conflicts with our plugin. Glad to hear you were able to figure it out (and of course you don’t need to pay for that).

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘all pages have meta robots noindex,nofollow’ is closed to new replies.