Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » All of my galleries have disappeared

  • Resolved Garbonso

    (@garyupham)


    They don’t show up on the live site, or in the backend when I look at the gallery plugin landing page. It’s like they were never there. When I log into server via ftp, everything still shows up. All of the media files/folders. But on the live site and backend, they just straight up disappeared. Can you help with this please? Client is freaking out.

    When you go the page, there should be a lot of galleries in the group for 2019-2020 and 2020-2021 but they are all gone now.

    https://www.sjcatholicschool.org/news/photo-gallery/

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Asya Gabrilyan

    (@asyag)

    Dear @garyupham,
    Thank you for the report.
    Would you please specify if the issue appears only within gallery group views?

    Please test it with enabled “Dynamic URLs for galleries and gallery groups”: https://nimb.ws/PnlvuG

    If the issue persists with regular galleries and enabled Dynamic URLs,
    please contact our support team using the following form.

    Sincerely,

    Thread Starter Garbonso

    (@garyupham)

    I have tested it with the “Dyanamic URL’s for galleries and gallery groups” but nothing changed.

    When I’m in the wordpress backend, when I click on “Photo Gallery” literally all but one gallery are gone. They’re used to be a ton there. All gone now on the back end.

    I’ll submit to the form.

    Plugin Support Asya Gabrilyan

    (@asyag)

    Dear @garyupham,

    We will resolve this thread and get back to you through the ticket you have with us.

    Sincerely,

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.