WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » All hyperlinks in blog posts have stopped working all of a sudden

All hyperlinks in blog posts have stopped working all of a sudden

  • Not had an issue with hyperlinks in the blog posts of our blog before – the links have worked correctly for several years; however, they have suddenly stopped working property.

    Instead of hyperlinks to external webpages sending people to the correct URLs, every link directs people to our homepage.

    You can see the links in our blog posts here: http://www.azam.info/

    I’m scratching my head trying to work out what could be causing this. Any help would be greatly appreciated. Thank you in advance.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Does anybody have an idea what it could be please?

    Thank you very much. I appreciate your assistance.

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Have you tried deactivating your plugins and switching to the default theme? That’s the standard troubleshooting process to try to identify what might be causing the problem.

    Thanks for the advice. Got so many plugins. Sure, will try deactivating them one by one.

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    You can do a quicker test by using FTP to change the name on the plugins folder – which is actually a good troubleshooting step in and of itself – that will do all of them at once and might fix any cranky ones.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘All hyperlinks in blog posts have stopped working all of a sudden’ is closed to new replies.
Skip to toolbar