WordPress.org

Forums

All galleries have stopped working (3 posts)

  1. phetens
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi everyone

    This is the first time I've done this so bear with me.

    Had a good look through the other forums but could see anything that related directly to this issue.

    I've got a problem with all my galleries all of a sudden. Blog posts and portfolio pages with galleries have all stopped working. The home page with it's slider has also stopped. I can see the images loading up for a brief second and then it goes blank, so I'm pretty sure the content is still there. Posts and portfolios with single images/posts with multiple images (not in a scrolling gallery) are fine.

    I've tried tuning off plug-ins but I have like 4. There is no change.
    Home page
    http://www.graphicaesthetic.com

    Portfolio example
    http://www.graphicaesthetic.com/portfolio/print/

    Post example
    http://www.graphicaesthetic.com/2012/05/08/joey-l-photography-2/

    Would really appreciate any help.

    Thank you!

  2. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    It seems CSS of

    position: absolute;

    Applied to elements

    <div class="slide">

    Is causing the problem.

    JavaScript adding this style and need be stopped or countered.

  3. phetens
    Member
    Posted 2 years ago #

    Right ok. I thought it would have something to do with Java.

    Would you mind talking to me like I'm a 5 year old and tell me what I need to do?

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic