Support » Plugin: YouTube Embed » All Galleries and Single VIdeo Embeds are Blank since last update

  • Resolved n1fdadmin

    (@n1fdadmin)


    It appears that all of the embedded youtube videos and galleries that we have set up on our site through your plugin are now blank since the last update. The problem may be confined to the chrome browser. It appears that the embeds and galleries do work with Firefox. I have cleared the youtube cache in the plugin as well as my browser cache and the cache on our website.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I am also seeing the following error in our logs –

    Fatal Error: DivisionByZeroError: Modulo by zero
    wp-content/plugins/youtube-embed-plus-pro/youtube-embed-plus-pro.php 2462

    Plugin Author David Artiss

    (@dartiss)

    Hey @n1fdadmin,

    Bad news – that’s not this plugin! I’m not sure where you’ve got it from (I can’t find it in the wp.org repository) – is it a premium plugin you’ve got from elsewhere? Whichever way, you need to speak to them.

    Plugin Author David Artiss

    (@dartiss)

    Actually, I’ve tracked it down, you have the Pro version of this plugin – https://wordpress.org/plugins/youtube-embed-plus/.

    However, as it’s the premium version you can’t request help on the WordPress.org forum – you’ll need to go to their website and seek assistance.

    Thank you David for your help and sorry for posting in the wrong forum.

    Plugin Author David Artiss

    (@dartiss)

    You’re welcome – we all make mistakes 😉 And, yes, that other plugin does have a similar name, doesn’t it?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘All Galleries and Single VIdeo Embeds are Blank since last update’ is closed to new replies.