Support » Plugin: PPOM for WooCommerce » ALL CONDITIONAL FIELD BROKEN

  • Resolved paolo8913

    (@paolo8913)


    Hello, I don’t know what happened but all conditions were broken.
    So all fields now is appearing without any condition.
    PLEASE IS URGENT
    How can we solve?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Same thing here. I’m using conditions to “show if any of conditions match”. However, the field only shows up if conditions are disabled or if it has only one condition set to “hide if any/all conditions match”, however, instead of hide it shows the field.

    Weird behavior.

    Didn’t had time to investigate yet.

    Plugin Contributor N-Media

    (@nmedia)

    Hi,

    we are looking into this, make sure the legacy conditional logic option is disabled from WooCommerce -> Settings -> PPOM settings.

    Seems like this is still a problem in the latest update.
    With this update we get additional error “You can only select a minimum of 1”, cant put products in cart

    Plugin Contributor N-Media

    (@nmedia)

    Hi,

    We fixed this issue in new release 23.1 today.

    This is still an issue. I have options chosen that share select fields which cannot be added to cart. Example…. Have 2 select fields. 1st field has option A and B. Second field has option C and D. Added 3 text fields with conditions based on select fields. 1st text field conditions = show if all = option A. 2nd text field show if all = option A and C. 3rd text field = show if all = option B
    Client selects option B and C then fills in text field 3 as required but error comes asking for text field 2. All fields are required fields as well.
    Hope this makes sense.

    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by renoman71.
    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by renoman71.
    Plugin Contributor N-Media

    (@nmedia)

    Hi @renoman71,

    we are working on this issue, the quick fix is to re-save conditions or at least open the fields editor in PPOM and hit save again. This will fix the conditions issue in new version.

    Thank you. I have just temporarily unchecked required and added “required” to the title until it is resolved.

    Plugin Contributor N-Media

    (@nmedia)

    Hi,

    Ok, but if you just re-save the PPOM meting it should fix the issue.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘ALL CONDITIONAL FIELD BROKEN’ is closed to new replies.